fredag 12 juli 2013

Kalas-tajm


Då har vi haft flaggan i topp för vår kära lilla Hilmer som nu tidigare i veckan fyllde 2 år. Vi har varit iväg med en lånad husvagn i ungefär en vecka med våra vänner och deras barn, då passade vi på att ha lite "barnkalas" där när alla ändå är samlade. Man får sänka ambitionsnivån några snäpp när man ska ordna kalas med husvagnskök men vi fick allt ihop en jordgubbstårta i alla fall. Sedan blev det fiskedamm i förtältet! Innan vi åkte hemåt bodde vi två nätter på en mysig liten camping i Unnaryd, campingen låg otroligt fint på en udde vid sjön Unnen.


Igår hade vi släktkalas här hemma på altanen. En fördel med sommarbarn är ju att man kan kalasa utomhus! Vi flyttade ut vårat matsalsbord så att det blev långbord för alla gäster.


Han har fått så mycket fina presenter vår lilla kille, populärast var nog traktorkärran till tramptraktorn, gräsklipparen och trehjulingen. Han gillade även dessa stolar och bord han fick av sina storkusiner, visst är de söta?! 
Vilken sommar vi har haft än så länge, så härligt att det äntligen blir en riktig sommar med sol och värme!! Jag hoppas det håller i sig några veckor till.

Njut av sommaren! Kram från Malin4 kommentarer:

 1. Hallå där!
  Men åå så mysigt med 2-års kalas..;)
  Vi har också ett sommarbarn fast hon fyllde ju nyss 16...men jag håller med om att det är så mysigt att kunna duka ute. Det brukar peppar, peppar alltid vara fint väder då vi har kalas för henne..;)
  Men du alltså er altan...man bara dör ju ihop av alla snygga detaljer. Han är verkligen duktig din man! Å va roligt att kunna känna sig stolt över att ha lyckats med alla fina detaljer sådär! Å trädgården...wooow så fint ni har det!
  Hilmers lilla utemöbelgrupp...men ååååå säger jag bara...ååå så fint!

  Ha en underbar dag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Men åh vad fint ni har:) Så duktig Snickare du har:) jag har också en här hemma och det gäller att utnyttja talangen de har:)
  Och så fint du dukat till 2-årskalaset!!

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 3. Go kväll!!!
  Men det var väl den finaste lilla barnutemöbel jag sett!!! Så himla söt!!!
  Ja, det är verkligen underbart att fylla på sommaren:) Är såå glad att jag fick fint väder förra veckan här:-)
  Satt just innan och fantiserade om vår altan som vi förhoppningsvis kan bygga nästa sommar:-)
  Er är såååå fin! Händiga män gillas ;-)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej hej!

  Så mysigt med kalas!
  Er altan med staket är ju så fin! Det har han gjort bra din man:)
  Ja men vilken sommar vi har! Som jag har sett det så ska det fortsätta vara fint minst två veckor till! Det gillas!

  Ha det gott!

  Kram på dig

  SvaraRadera