söndag 1 december 2013

Julstök


Hej på er och hoppas ni haft en bra första advent!

Snart en månad sedan förra inlägget.. Svårt att få till tiden men från 1 januari går jag ner från 100% till 75% så då får jag kanske mer tid till bloggen.

Senaste tiden har vi bland annat varit i Danmark på The Reef (badhotellet), mysigt och roligt! En lagom semester för en 2-åring!
Det har även julstökats en hel del, det har bland annat gjorts korv (grynkorv, julkorv och kryddkorv), tunnbröd, lingonkransar, pepparkakor och kransar till entréerna. 


Inte så nöjd med årets lingonkransar.. Gjorde de på stomme detta året, tycker nästan de blev lite för tjocka och kommer nog att återgå till fjolårets lite tunnare igen nästa år. Då slipper jag plocka så mycket lingon också.. =)


Äntligen dags för julblommor, minigranar, mossa, glögg, pepparkakor, ljusslingor och adventsstjärnor! Till lilleman har jag gjort lite adventsklappar, han får alltså en present varje advent. Klapparna innehåller filmer, han är nämligen frälst i Bamse och Nicke Nyfiken och det kan vara skönt med lite omväxling även för oss runt omkring.. =)


Nu hoppas jag snart att det lägger sig ett litet vitt puderlager på marken, det är det enda som saknas för att få den rätta julkänslan!

Ha det gott!

Kram från Malin

4 kommentarer:

 1. Fint du julpyntat och kul med resa, och övrigt julstök! Så är det med den där tiden den liksom inte räcker till! Hoppas ser blir lugnade efter jul! Kram

  SvaraRadera
 2. Så fint du har gjort det!
  Och TACK för din gulliga kommentar om vår glasveranda:)
  Va mysigt det lät med badhotellet!
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Visst vore det fint med lite vitt puder.
  Det är väl så mysigt med allt pynt som kommer fram nu. Det är bara att njuta
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Så fint du pyntat! Tycker lingonkransarna blev jättebra:)
  Mysigt att komma bort lite med familjen, det behövs ibland.
  Längtar också efter snö!

  Kram på dig

  SvaraRadera