onsdag 12 augusti 2015

Odlingsområdet

Så har sommaren äntligen kommit, lagom till att sambon börjat arbeta ;-) Tur man har en stor trädgård att kasta ut barnen i, idag har de mestadels sprungit o luftat rumporna o varit riktiga nakenfisar, varvat hopp på studsmattan, bus på gräsmattan, lek i lekstugan och plask i vår lilla plaskpool om vart annat!

Senast i vår trädgård att bli klar är vår kompost, sambon har även fått i ett fönster i det gamla garaget som sedan tidigare är vinterisolerat, så med en frostvakt där så ska jag kunna övervintra pelargon o olivträdet där inne.

Mellan komposten o hallonplantorna ska vi bygga en spaljé för att skärma av mot komposten. Dörren till garaget ska målas grå, samma som dörrarna till huset.


Denna fina vattenkanna fick jag med hem från svärföräldrarna för ett tag sedan, den är till och med finare än den jag loppade i Danmark! Ibland behöver man inte åka så långt för att göra fynd.. ;-)

Aroniahäcken har växt till sig rejält! Denna satte vi kring april månad i år och då var det bara några spretiga pinnar. Vi funderar lite på en passande grind och vi har nog ganska klart för oss hur den ska se ut, kommer att påminna om vårt balkong- och altanräcke.
Hoppas ni får möjlighet att njuta av sommardagarna som vi nu har fått!

Kram Malin2 kommentarer:

 1. Alltså sååå fint ni har det i trädgården!!
  Hmm, jag började jobba i måndags ;-) Men hade det riktigt fint förra veckan ju!
  Å, imorgon blir jag hemma med en liten sjukling.. får passa på att njuta av lite sol då med:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Jag har varit så dålig på att kika in på alla fina bloggar och även att göra egna blogginlägg i sommar. Men så fint ni har det!
  Er trädgård blir så vacker! Tror jag skrivit det förut men jag blir så imponerad avver som fixar så fint både med hus o trädgård. Vår trädgård har fått förfalla lite i år (har haft fokus på annat:) och i höst ska de in med en grävare här (vi ska bygga uterum och ny altan) och då lär den ju inte bli finare;)
  Är du fortsatt mammaledig?

  Kram Sofi

  SvaraRadera