onsdag 15 januari 2014

Lilleman har fått stor säng!

Ett projekt som drogs igång innan jul var bygge av en ny säng till lilleman då han växt ur sin älskade spjälsäng. Vi hittade ingen passande sänggavel så sambon åkte på att få göra en.. =) Efter lite klurande kom vi fram till en sänggavel i stil med en dagbädd. Sängen är inte helt klar kan jag erkänna för det ska in någon form av låda/list mellan sängbotten och golvet, alltid bra med förvaringsutrymmen!

Sängen är 90 cm bred så nu får vi plats att ligga och läsa bok för honom innan han ska sova, om han själv får välja ska hans pappa läsa bok, jag får göra det i nödfall.. =) Undrar om han kommer prioritera likadant när det kommer en bebis till familjen som ska ammas och därmed tar mest av min tid?! Ska bli spännande att se!

Bilderna är lite mörka för de är tagna kring jul och nyår då hela dagarna mest var gråa och mörka..
Hilles skyddsnalle från Bukowskis, söt!


Sängkläderna har jag köpt på Design Outlet, en butik i Lidköping som jag varmt kan rekommendera om man har vägarna förbi!Idag har jag varit på vårdcentralen och gjort ett belastningstest avseende mitt blodsocker, har eventuellt åkt på graviditetsdiabetes.. Det finns diabetes i min släkt och jag har alltid haft ganska högt blodsocker, därför kan det nu hända att mitt egna insulin inte räcker till eftersom det påfrestas extra när man är gravid. Mina prover ska i alla fall analyseras i slutet av veckan, får väl se vilken dom jag får och vad åtgärderna blir. Helt klart får jag tänka på sockerintaget lite extra nu de sista veckorna av graviditeten. Skulle jag ha fått graviditetsdiabetes så går det ju över när barnet är fött vilket är ett ljus i tunneln.

På återseende!!!
Kram från Malin

4 kommentarer:

 1. Hilmers säng är jättefin! Du har verkligen en duktig och händig man! Åh trist om du åkt på graviditets-diabetes, men som du säger blir det ju bra igen.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh va fin säng!! Så duktig din sambo är och visst är det bra att ha en handyman i huset när man inte hittar det man vill ha;) Mysigt att kunna läsa bredvid sitt barn också nu! Håller med att det inte tas alls många kort denna graviditet, har knappt koll på vilken vecka jag är i. Stor skillnad mot förra gången. Hoppas du inte har graviditets-diabets, håller tummarna. Kram fredrika

  SvaraRadera
 3. Hej fina!
  Men åååå.. det är såååååå fint!
  hilmers rum är ju som hämtat ur en barnkatalog..;)
  Tapeten är underbar och alla detaljerna.. och sängen!! jiiises han kan minsann.. din man..;)
  Den ser färdig ut!

  Arv porslinet är verkligen jätte fint! Håller tummarna att den här omgången håller sig fint.
  Lite läskigt med diabetesen.. vad mycket konstigt det kan bli!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Hej Malin
  det där blev ju super.
  gilla bilden på nallen :)
  å missa nu inte...

  SATURDAY SHOW OFF

  de e kul att vara med :)
  Välkommen
  Håkan

  SvaraRadera