måndag 14 april 2014

Melker..


... det är namnet på söta lillebror!

Sedan Melker föddes den 1 april har vi varit hemma och tagit det lugnt, det tar sin tid att komma in i rutinerna igen. Vissa dagar har det blivit någon liten utflykt, andra dagar har vi haft besök eller bara varit hemma själva och myst. Melker har fått så mycket fina filtar och kläder, tror vi har det mesta av Kappahls fina Newbie serie! 
Sambon som har viss arbetsabstinens har hållit igång här hemma vissa dagar och har dels grejat med vårt gamla garage som håller på att bli en trädgårdsbod och dels behandlat klart altanen med Sioo. Hans nästa projekt blir en grillbänk.

Nu har vi återgått till någorlunda vardag igen i detta hus, sambon började arbeta idag och Hille går i förskolan 15 timmar i veckan. Jag och Melker har varit på promenad i solen idag och fart in till BVC för mätning och vägning, och han sköter sig bra lillgrabben och växer som han ska!


Visst är det härligt med de små bebisarna, att ligga och mysa med dem i famnen, spana in deras små händer och fötter, känna doften av bebishud; det är väldigt rogivande! 
För mig har dock de två senaste veckorna inte bara varit en dans på rosor, har fått ett sår på ena bröstvårtan och det har gjort ont så in i vassen när jag ammat på den sidan så jag har nästan trott att jag ska spricka. Tror att jag även haft någon form av infektion genom såret i bröstet för jag kände mig riktigt vissen förra veckan. Men nu hoppas och tror jag att det är på rätt väg och att det onda försvinner.


Nu dags för mat på lillebror igen innan det är dags att gå och hämta Hille på förskolan.

Kram från Malin

5 kommentarer:

 1. Vilken liten sötnos! :) Förstår att man gärna myser i soffan med detta lilla knyte :)
  Allt gott till dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ååååååååååååååå STORT GRATTIS till er lille prins!!!
  Melker så himla fint namn det är:)
  Kraaam Anna

  SvaraRadera
 3. Grattis till er nya fina familjemedlem!!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Nämen sötaste vad fin han är, grattis till er lille prins! newbie, visst har dom mycket fint, tror också jag har det mesta därifrån till mina twins och det jag inte har vill jag ha :)

  Ha en fin dag i solen med dina små.. ps, så fina namn på dina barn!
  Kram
  Tiina

  SvaraRadera
 5. Ååå Malin han är sååå fin ju!
  hua det ilade till i mitt bröst när jag läste... hade också problem kommer jag ihåg. feber och ont...men det går över!!
  Hoppas ni myser för fullt i vårsolen.
  Kram Katarina

  SvaraRadera