torsdag 5 mars 2015

Tiden..

... räcker inte alltid till till att blogga..

Mest tid lägger jag såklart på barnen! Mina små guldgossar!

På hemmafronten har vi gjort en ny tv-bänk som jag nog inte visat er än.. Soffbord är under tillverkning men lite lagd på is. Senaste tiden har sambon försökt få ordning i garaget med förvaringshyllor och liknande. Annars väntar vi på att kunna börja fylla rabatterna! I början av april har jag fått besked från handelsträdgården att varorna vi önskar ska finnas och kunna planteras, men först måste vi (sambo ..) mura upp kanterna på rabatterna då de ska vara lite upphöjda.Vi behöver även fundera på något slags soltak över altanen då det blir himla varmt där på sommaren och jag är inte typen som gillar att äta i solgass!

Nu i februari har vi även hunnit med en tripp uppåt landet till barnens kusiner där vi kunde låta Hilmer testa skidor! Det var allt skoj så nästa år får det kanske bli en längre tripp! 
Å i helgen var jag med tre tjejkompisar i Stockholm, alla tvåbarnsmorsor så ni kan ju bara ana vad vi njöt av våran egentid med shopping, god mat och drinkar! Vi åt bl.a. på Koh Phagnang som är en thailändsk restaurang, väldigt fräckt inredd och god mat! Inredningen i restaurangen var väldigt autentisk med hur det är i Thailand så vi satt i en TukTuk och åt! :-) Dock populärt ställe så boka bord i tid!!

Nu ska jag sätta mig i vårsolen och njuta av solen och värmen, äntligen!!!

Kram Malin


1 kommentar:

 1. Hej fina du!

  Förstår att inte tiden räcker till och familjen går ju såklart först! Fina de är dina pojkar.
  Tycker det är så kul att höra allt som ni gjort och planerar. Hittar du något bra solskydd till altanen får du gärna visa det. Vår altan blir också väldigt varm men vi vill helst inte sätta tak på den då resten av huset blir så mörkt då.

  Önskar dig en finfin helg!

  Kram Sofi

  SvaraRadera