torsdag 21 mars 2013

Lekstugebygge


Ett litet sidoprojekt vi kommer ha i vår/sommar är att göra en lekstuga! 
Hittade bilden ovan när jag googlade runt på lekstugor, så denna bild ovan fungerar som vår inspirationsbild.


Som ni förstår så har vi en del att göra för så här ser den till tänkta lekstugan ut just nu.. Vi ska kapa av plåten på taket som idag stick ut väldigt långt fram, byta fönster (vi tar ett av de som vi har bytt från huset), byta dörr, spika på ny panel och måla alltsammans vitt. Sedan ska hela schabraket flyttas till andra sidan av tomten.

Eftersom vi ska riva vår altan ska vi ta en bit från den och använda som altan runt lekstugan. Altanen kommer att gå som en u-form kring hela lekstugan.


Här i hörnet ska lekstugan stå, lekstugans framsida är alltså riktad mot vår altan. Syrenen kommer vi behöva flytta för annars kommer den hamna mitt för lekstugan. Funderar på att göra någon form av rabatt bredvid lekstugan med bland annat ett magnoliaträd för det har jag önskat mig så länge..På tisdag är det tänkt att vi ska få se trädgårdsritningen, så spännande!!

Trevlig helg till er alla!!
Kram från Malin4 kommentarer:

 1. Så spännande!
  Vilket kul projekt att göra en lekstuga, ni är så händiga!:)
  Kan du inte lägga ut ritningen sen, kul att se och kul att få lite inspiration!

  Ha en härlig Fredag!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Spännande och kul med lekstugebygge! Vi har köpt en lekstuga så vi har montering och målning att se fram emot frampå! Bara våren ville anlända! Hoppas allt är bra med er! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken förvandling de blåa skjulet kommer få..kul:-) hilmer kommer nog bli lycklig m egen altan, hans kompisar kommer säkert gärna hänga där oxå!!

  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 4. Malin! Vad fint huset är! :) Nu kan det inte vara långt till drömmen har blivit verklighet?! Snart ses vi! Ska bli kul! Tar du med dig wilde Hilmer eller blir det tjejmaffian på torsdag?!

  Kramarna!

  SvaraRadera