söndag 28 oktober 2012

Jordsnurr..

I fredags fyllde jag 28 år, ujuj vad tiden går..
Av sambon och sonen fick jag två julinspirationsmagasin och dessa lyktor som ni ser nedan. Hade önskat mig lite nya lyktor till trappan och jag tycker de hade gjort ett bra val!! 



I fredags var sambons bror med familj här på middag, fick de fina ljusstakarna av dem. Vi åt ribbs á la Morberg och toppade detta med hemmagjord dajmglass. 
Idag har vi haft min familj och sambons föräldrar här på lite kalas. Av min familj fick jag den fina sjalen, ett par hantlar samt lotter. Av sambons föräldrar fick jag ett Björk & Berries kit, gillar verkligen deras produkter! 


Uppdukat för räkmacka, vi körde "do it yourself"-stilen för vi orkade inte skala alla räkor själva.. 



Så i helgens har det mumsats både dajmglass och tårta, men det får man väl unna sig när man fyller år! Tårtan består av en chokladbotten, apelsinmousse och en apelsingelé, den är supergod och ganska lätt att göra så den kan varmt rekommenderas! Receptet kommer från Maud Onnermak och vill ni göra tårtan själva hittar ni receptet här!



Trevlig kväll önskar jag er alla!

Kram från 

4 kommentarer:

  1. Va fina o bra saker du fått:-)
    Kommer lyktorna från samma butik vi köpte inflyttningspresenten t Lina eller?? Snygga!!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  2. Hej på dig!
    Grattis i efterskott! Vilka fina presenter och vilken tårta! Den får jag prova en gång! Såg verkligen smarrig ut!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott!
    Jättefina lyktor de gjorde de bra :)

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  4. Hej Ylva! Skriver svar till dig här med eftersom du ställt frågan om lyktorna i ett annat inlägg och kanske inte hittar dig nu.
    Lyktorna är köpta i affären Orangeri Fägring som ligger i anslutning till Optimera i Vara. De har ingen hemsida men telefonnummer 0735-817610. Tjejerna i affären är jättegulliga och kan kanske hjälpa dig med frakt om du bor en bit bort alternativt berätta vad det är för leverantör (jag har tagit bort lapparna tyvärr). Jag tycker att de har prisvärda saker i butiken, absolut inga överpris!

    Lycka till! / Malin

    SvaraRadera