söndag 3 februari 2013

Nygammalt i vardagsrummet


Soffbordet i vårt vardagsrum har (äntligen!!!) fått sig en make-over av duktiga målaren svärfar. Han har målat bordet vitt. Han frågade om han skulle skava lite på det vilket han fick göra för jag tror att vår lilleman kommer jacka i det lite och då smälter det ju bättre in ifall bordet är lite skaft och nött sedan innan.. =) Shabby chic och barn går mycket bra ihop har jag kommit fram till!!Bordet känner ni nog igen för det kommer från käre Kamprads affär.

Som i många fall går det ganska fort när något ska göras om här hemma och vips så var bordet  lastat och på väg hem till svärfar, han därför inte ta något förekort.. Hittade inget på datorn heller mer än detta nedan, jag har liksom strategiskt tidigare undvikit att få med bordet på mina kort från detta rum..


I samband med att bordet i rummet blev vitt så fick vi även upp en list under fönsterbrädan. Vi bytte ju detta fönster i höstas, de nya fönstren gör att fönsterbrädan går längre in i rummet och behöver därför stöttas upp, så listen sitter alltså inte endast där av estetiska skäl!För övrigt kan jag berätta att magsjukan har letat sig in även hos oss.. Jag är väl den enda här hemma som inte är sjuk.. än.. Lilleman är dålig i magen men för övrigt pigg och kry så jag hoppas det håller sig där och inte blir värre för hans del.

I eftermiddag skulle vi ha åkt på kalas till min syster som fyllt 20 år i veckan, jätte tråkigt att missa det kalaset men vi får åka dit någon annan helg istället. Mest tråkigt att inte få träffa släkte som man inte ser så ofta.

Detta skulle hon få från oss i alla fall, en vit American Kitchen Scale. Jag har en likadan i cremé-färg. Jag tycker att den är liten och nätt och låter därför min stå framme i köket.Kram från Malin
(som håller tummarna för att hon ska få slippa magsjukan..)

3 kommentarer:

 1. Va snyggt bordet blev! Tänka sig att en skvätt vit färg gör sån stor skillnad! Det är verkligen ett enkelt och väldigt roligt sätt att förändra hemma :) Va snällt av din svärfar att måla det åt dig!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Å så fint bordet blev! Tänk va lite vit färg och en snäll svärfar kan göra;)
  Haha har också vissa ställen/saker som jag undviker att fota:)

  Hoppas verkligen att du klarar dig från magsjukan nu!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 3. Åh hu för magsjuka, det värsta jag vet… hoppas att du klarat dig ifrån den!
  Men du så fint bordet blev, kanonbra!!! Vit färg är bra det:))
  Ha de så gott och hoppas som sagt du slipper magsjukan..
  Kram Anna

  SvaraRadera