tisdag 3 september 2013

Muffins och ful-kalas

Ja detta får bli ett litet blandat inlägg.. Känner att jag inte riktigt hinner med att blogga även om jag har en del att visa er.. 

Hösten är på ingång, i alla fall om mornarna, men sedan höjs temperaturen och det är nästintill sommarvärme om dagarna. Längtar faktiskt lite till hösten nu.. Fick äpplen av min mamma förra helgen och gjorde av dessa Leilas äppel-muffins med crumble samt lite äppelmos. Gott! 



Lexington-"duken" är ett inköp från i somras och är egentligen en servett, men den får fungera som duk hos oss. 

Helgens stora happening hos oss var sambons 30-års fest med temat "Bad Taste". Mycket ovanlig situation att klä sig så osmakligt som möjligt och även duka osmakligt.. Men det blev en lyckad kväll! Vi hade hyrt ett stort tält och satte upp detta i trädgården, blir mer festligt än att ha det inomhus (och mindre att städa..). De sista gästerna åkte hem kl 4 så det blev en sen natt, men det var det värt! =)






Snittarna hade färgats med karamellfärg för att lura gästerna lite. All mat till kalaset gjordes av svärmor, det serverades västerbotten- samt laxpaj, aioli, romsås, hembakat bröd och räkor. Till kaffet blev det amerikansk äppelkaka med vaniljvisp. Svärmor kan det här med mat och hon lyckades även denna gång! 



Fördrink på altanen utanför tältet, bra med stor tomt och altan! Vi hade tur med vädret för tidigare på dagen regnade det.

Nu i helgen blir det lugnare, kanske tar vi en tur till badhuset och tar igen några timmar med sonen som fick vara hos sin mormor och morfar hela förra helgen när vi hade festen. 

Imorgon är det redan onsdag, hur snabbt går inte veckorna?!? 

Kram från Malin

3 kommentarer:

  1. Hej vännen! Tack igen för en rolig fest! Muffinsarna ser väldigt mumsiga ut.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vilken himla rolig idé med ful-kalaset=). Ni verkade ha riktigt trevligt.
    Måste säga att er altan och alla detaljer har blivit så himla fint. Förstår att ni trivs där=).
    Ha det fint! Kram Clara

    SvaraRadera
  3. Haha, kul med fulkalas!
    Lampan är från ikea.

    kram Mia

    SvaraRadera