söndag 18 maj 2014

Swich..... säger det och så är en hel helg passerad..
Denna helg har i det stora hela bestått av besök på kosläpp, besök på nyinvigt glasscafé, grillning och dop. 

Vilken värme det har dragit in förresten! Kan nog bli en hel del utelek i veckan för Hille, här är bild på hans lekstuga som blev klar förra året. Olivträdet står där då det är lite lagom med sol där nu, snart kommer det få flytta upp till altanen som har söderläge. Har för mig att jag läst att olivträd inte ska sättas i fullt solljus direkt efter vintervilan, därför har det fått stå vid lekstugan nu ett tag.


 Förra helgen köpte jag hem jordgubbar som jag tänkte mumsa på, men kom sedan på att jag kanske inte ska äta detta när jag ammar, attans också!!! Har för mig att bebisar kan reagera på jordgubbar så jag vågade inte chansa.. Så för mig blev detta endast ögongodis, Hille var nöjd när han nu kunde få äta desto fler själv.. =) Jordgubbarna ligger i mitt senaste "fynd", en Gerbera form som jag köpte till halva priset i en lokal affär!


Melker har börjat ge oss rejäla leenden nu när han tycker är livet är på topp, så härligt! Igår föddes en ny bebis i kompiskretsen, det blev även där en pojk som säkert kommer göra hyss tillsammans med vår lille gosse!

Nu önskar Melker få min uppmärksamhet så det är väl dags att slå ihop datorn för ikväll. På återseende!

Kram malin

3 kommentarer:

 1. Hej Malin!

  Ja nu har även denna helg swichat förbi:)
  Så fin er lekstuga är! Med altan och allt:) Våra Olivträd är fortfarande inne men jag borde nog flytta ut dem eftersom det ska bli fin hela veckan.
  Mysigt med en till liten bebis i kompiskretsen!

  Ha dn bra start på veckan!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!!!
  Ja vilken helg som bara gått av farten. Även om den inte bjöd oss på sol här i den här delen av landet just idag då..Hmm.
  Hoppas den snart kommer tillbaka, för jag fick då inte riktigt nog av den;-)
  Min olivträd står vid ett fönster i garaget, men ska ta ut dem... om det bara kan låta bli att regna så förgjordat..
  Ha de got och skönt att allt går så bra:))
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej vännen och tack för fin uppvaktning till Tage på hans dopdag! Hilmer har så fint vid lekstugan, hans utemöbler och solstol är så fina, var är de köpta? Så fint olivträdet är. Prova du lite jordgubbar, numera säger man att man ska prova sig fram. Jag åt förra helgen och märkte inget speciellt.
  Kram!

  SvaraRadera