söndag 11 maj 2014

Val av marksten; Ocala Antik!

Hej på er! Jag droppar in här ibland och gör ett inlägg, tiden liksom bara försvinner iväg och mycket annat nu kommer före bloggandet.

Har nog inte visat vilken marksten vi till slut valde, det blev i alla fall inte någon av de stenar vi först tittade på och som jag visat er tidigare. En vän till oss arbetar som säljare på Benders och tipsade om stenen Ocala antik som tillhör några av de stenar de kallar "framtidens marksten", den är också tumlad i kanterna men har en slätare och jämnare yta vilket gör att den håller ifrån påväxt bättre. Så här ser den i alla fall ut;

Bild lånad från Benders hemsida

Hos oss är nu underlaget i stort sett klart. Det står pallar med sten lite här och där i trädgården, redo att läggas ut.


Idag har vi härjat runt på ett lekland, det tar musten ur både små och stora vill jag lova! Veckan som kommer är dock lugn. Hille går till förskolan några dagar denna vecka. För Melker är det läkarbesök på tisdag. Själv kämpar jag fortfarande på med amningen och ett ont bröst, äter för tillfället penicillin då läkare bedömde att jag hade inflammation i bröstet men jag tycker inte tabletterna verkar hjälpa så jag misstänker att det är något annat.. Får se om jag tar mig in till sjukhusets amningsmottagning i veckan eller om jag helt enkelt börjar köpa mat på ICA till lillgrabben istället.

Nu dags för bingen!

Kram till er! 


2 kommentarer:

 1. Ser spännande ut och det ska bli kul att se hur det blir :) Alldeles säkert toppenfint!!
  Ha d gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så snyggt det kommer bli! Och ska spara det namnet till vi ska lägga ny sten på vår uppfart men blir nog inte förrän nästa år.
  Å vad jag känner med dig och amningen. Inflammation lät inte alls kul. Jag ammade Wilma 2 månader innan vi gav upp och började med ersättning då hon inte blev nöjd och mina bröst inte producerade "mer". Med Elsa började det bättre men efter ett par veckor så gick hon ändå upp för lite så jag delammade ett tag men nu får hon mest ersättning då jag inte serverar grädde nu heller. Men huvudsaken hon bli mätt och nöjd så är jag också det. Hoppas det löser sig bra för er!

  Kram fredrika

  SvaraRadera