tisdag 24 januari 2012

Arvegods!

Oj vad en helg går fort! Det är inte bara helger som går fort, allt går fort! Snart har sonen växt ur sin första säng och det börjar bli dags att byta till en spjälsäng. Sonens nuvarande säng en är en gammal barnsäng som gått i arv, många barn har legat i denna säng, bland annat min mormor! Jag tycker den är så himla fin, som en docksäng fast i större format kan man säga! Jag gillar dessa typer av äldre, vita möbler och det känns även extra speciellt att den har en historia i vår släkt. Sängens detaljer syns inte så bra på bilderna men den är verklien fint gjord och det är svårt att tro att den är så gammal som den är.


Sängen står intill vår stora säng och inte framför fönstret som på bilden ovan, men det var bäst ljus för foto här denna dag så därför fick det bli så..


Sonens fina skylt som han fick av storkusinerna får hänga på sängen till dess att hans rum är klart! Skylten fick han skickat per post till sjukhuset som vi fick bo på i 2 veckor efter hans födelse eftersom han ville ut redan i graviditetsvecka 34.. Han var så liten så liten, vägde 2510 gram och var 46 cm lång. Han var frisk och kry när han föddes men lite för liten för att skickas hem, därför fick vi stanna kvar till dess man såg att han gick upp bra i vikt och orkade äta tillräckligt för att klara sig själv. Han har verkligen växt ikapp sina jämnåriga (till och med förbi många)! 

I helgen var vi i alla fall och köpte ny madrass till sonens spjälsäng, jag hoppas han kommer sova lika gott i spjälsängen som den nuvarande! Vi fick även köpt oss en byrå på EM som nu står i vår stora hall, den har två små lådor överst och under detta fyra korgar, perfekt för förvaring av familjens vantar och mössor! Bild kommer på den senare eftersom jag vill byta ut 2 knoppar på den först..

Kram Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar