måndag 14 maj 2012

Maj?!

Idag kan man verkligen fundera på vilken månad man befinner sig i.. Det har regnat och blåst hela dagen känns det som, urk! Fick till och med ha mössa på mig idag när jag och H trotsade vädret och tog oss en runda med vagnen.. 

I helgen fick jag som sagt planterat lite blommor. Här är blommorna som nu som står vid stora trappan. Eftersom jag tvunget skulle plantera i detta baktråg av trä var jag ju så illa tvungen att lägga lite plast i tråget först. Det såg ju inte så roligt ut när plasten stack upp på kanterna så det fick bli till att slakta lite videkvistar och försöka dölja plasten med.. 
I sommar ska jag försöka hitta något fint bord eller liknande att ha på trappan så att jag kan få upp blommorna lite. 
Sambon har satt mig i arbete med balkongen förresten. Eftersom jag tvunget skulle ha ett räcke med mönster så har lotten fallit på mig att räcka ut vart ribborna ska sitta. Med den gamla gymnasie-miniräknaren i ena handen och tumstocken i andra handen så var det snart gjort, väntar fortfarande på något slags oräknat bakslag för det gick förvånansvärt smidigt! Nu återstår bara att märka ut varje ribba på "sargen" sambon har gjort, då kan ju inget gå fel, eller?! 


H är verkligen i en utvecklingsfas just nu! I helgen kom han på att han kan hasa sig fram sittandes, det ser för härligt ut! Det går än ganska trögt och han kan bli lite frustrerad ibland men snart tror jag att han kommer vara som ett spjut här hemma och riva bland allt vi inte barnsäkrat än... Han har även kommit på detta med att vinka, men gör det då inte på beställning eller när man ska visa någon denna nya färdighet.

Nu ska jag gå och tala allvar med vädergudarna. På återseende!ps: mitt "stora" loppisfynd har jag ju inte visat er än, men jag kan säga så mycket som att det nu har förflyttats in från den stora trappan till vår hall. Det går sakta men säker framåt.. ds.

1 kommentar:

  1. Hej Malin!
    Så fint det blev vid entren!
    Skönt att det blivit sol och värme nu du! =)
    Kram /Anna

    SvaraRadera