fredag 4 maj 2012

Besök på ängen

Igår rullade jag och en kompis in barnvagnarna på ängen vi har här utanför samhället. Det är fullt av vitsippor under de stora ekarna. Detta är ett populärt picnicställe!


Här sitter H och granskar vitsipporna!


Fick Lantliv i veckan med posten, den ligger fortfarande kvar i plasten.. Hoppas hinna sätta mig ner och läsa den i helgen.. Vart tar dagarna vägen förresten?! De springer iväg i en rasande fart. Nu på våren vill man ha längre dagar, det är svårt att hinna med allt.. Hörde på radion idag att vi har en medeltemperatur på 3 grader i Sverige.. inte konstigt att man vill passa på att vara ute och njuta av de fina dagar vi får!!

Tidningarna som hamnar på övervåningen förvaras i ett gammalt baktråg. 
Hoppas ni alla hade en fin valborg. Vi var ju som sagt på kusten då mina föräldrar har en lägenhet där. På valborgskvällen grillade vi korv på en klippa och på tisdagen åkte vi till mysiga Fiskebäckskil och strosade. Om jag en dag vaknar upp med några miljoner på kontot som ligger och skräpar, då ska jag köpa mig ett mysigt litet hus på Fiskebäckskil eller Grundsund! Jag kan köpa vilket som, det finns verkligen inga fula hus där!

Tänk att det redan är fredag igen. I helgen ska vi bland annat fortsätta med balkongen.

Trevlig helg!


1 kommentar:

  1. Önskar dig en härlig helg och hoppas att du hinner läsa lite i tidningen.
    AC

    SvaraRadera