måndag 9 juli 2012

1-årskalas!

Igår flaggade vi för vår son som fyllde 1 år! Vi hade kalas här hemma och fick faktiskt plats 15 st på vår lilla altan där vi åt grillat med tillbehör och sedan kaffe med jordgubbstårta.
I onsdags åkte vi ju till Halmstad, det har blivit en tradition att åka dit på travhelg. Det var ju när vi var i Halmstad förra året som H fick för sig att han plötsligt ville komma ut, så därför passade vi på att ha ett litet kalas för honom även där eftersom vi ju hade alla våra vänner med deras barn samlade. Det var inte det lättaste att anordna kalas i ett förtält men det gick! Hade förberett mig lite hemma och tagit med pavlova-bottnar. H har fått många fina presenter! Nu kan vi äntligen roa oss lite mer ute i trädgården eftersom han fick en gungställning och en sandlåda med tillbehör. Grannen har även ställt över sitt fullstora fotbollsmål, vet dock inte om målet var tänkt till H eller till sambon som har bränt lite målchanser i de senaste matcherna, hihi.. 


1 kommentar:

  1. Mysigt med födelsedagskalas å inte vilken födelsedags som helst utan 1 årsdag det är speciellt!! fint du gjort! vilken fin kalas redo kille hoppas dagen vart fantastisk! kram

    SvaraRadera