fredag 20 juli 2012

Pelargon-prins

När H fyllde 1 år fick jag en pelargon av hans gammelmormor (min mormor), hon sa att sorten hette prins Nicolai och att den ju därför passade att ge till en prins som fyllde år... =) Tycker väldigt mycket om denna pelargon då den är så fin i färgen, svagt rosa. Pelargonen står nu i en gammal mjölkkanna, kannan köpte jag på loppisen jag var på senast. 


Idag har jag fått gjort mina bestyr, såpat balkong-golvet och möblerna samt varit ute i skogen och plockat lite kantareller. I skogen hittade jag ett ställe intill ett berg där någon slängt massa gamla zink-hinkar och baljor samt fina gamla glasflaskor och burkar, allt var sönderrostat eller trasigt så inget gick att ta med sig hem. Tänk att dessa saker som någon slängt i skogen hade jag kunnat betala för att få! Kanske var sakerna inte så "populära" när de slängdes i skogen för de har nog legat där bra länge.. 


 Ikväll har sambon bestämt att vi ska grilla lamm, köttet ligger nu och gottar till sig i en marinad efter recept av Per Morberg så det ska bli spännande att se hur detta smakar!

 Trevlig fredagskväll önskar jag er alla!


2 kommentarer:

 1. Vad gott med svamp! och hoppas att lammet smakade bra. Här har vi fullt upp med vårt altanbygge, det tar lite tid... Vi hoppas iaf att vi ska hinna med en tur söder ut innan semestern är över.
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 2. Tack för en trevlig kväll på balkongen igår, du hade lyckats m dina bestyr:-) kan tänka mig fler soliga kvällar där..kanske blir den runt hela huset i framtiden för att ha koll på hilmer..hihi...

  Kramis
  Elin

  SvaraRadera