fredag 10 augusti 2012

Entré före och efter

För några dagar sedan blev vår entré klar. Eller helt klar är den inte för vi måste måla trappan också.. Vi hade tänkt att bara slipa om den och lägga på ny betong och ha den betonggrå, men den har blivit flammig i färgen så därför måste vi nu måla på betongen.

Före:
Nedan en bild på när sambon slipar trappan. Det yrde slipdamm i hela trädgården och sambon själv blev som ett grått spöke..Efter:
 Här har trappan lagats i med ny betong som vi alltså nu måste måla. Den gröna panelen kring dörren har blivit vit och dörren har målats grå. Jag hade kunnat tänka mig en vit dörr men sambon vill ha lite färg så jag fick ge mig.. Vi har även lyckats slipa bort den röda färgen under fönstret (de förra ägarna målade fönsterplåtarna som sedan släppte färg ner på stenen).Som ni ser består vår tomt mest av en massa gräs.. men nästa år ska vi bland annat göra en större altan och den kommer att vara på högergaveln och ska sedan på ett eller annat sätt (som vi än inte vet..) bindas ihop med denna entré. Vi ska även någon gång inom snar framtid lägga om våra plattgångar då få idag använder den stora ingången eftersom man måste gå runt huset för att komma fram till denna dörr!


Hittade förresten en gammal bild på huset från när vi flyttade in! Här ser ni verkligen en före bild och en bit av den lilla altan som finns på gaveln idag.

Entrén vid inflyttning.. visst har det blivit bättre?!Igår var vi ute och njöt av den sällsynta solen, idag är det regn igen så nu vankas det storhandling. I kylen ligger en lammfilé i marinad så till ikväll hoppas vi det spricker upp för grillväder!

Trevlig helg vill jag önska er alla!
Kram från

4 kommentarer:

 1. Oj vilken skillnad!! Så fint det blivit! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det blir bara bättre och bättre!!!! / Krista

  SvaraRadera
 3. Även fast ni inte gjort jättestora förändringar så.har ni fått de mkt finare mot när ni köpte det:-) bra smak!! Er andra trappa kommer säkert oxå bli fin...

  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. vilken skillnad! jätte fint!

  ha en bra söndag!

  SvaraRadera