torsdag 2 augusti 2012

Semesterlunk

Sambon har en och en halv vecka kvar på semestern och jag har en månad kvar innan jag börjar jobba igen så här varvas lata semesterdagar med "grejardagar". Man vill få så mycket gjort och samtidigt vill man bara få lata sig, svår balans det där!

Har samlat lite snäckor från Hilmers första strandbesök, det är snäckor från Halmstad och Lysekil som nu ligger i en glasburk vilken står på hans hylla långt från hans långa armar.. =) I Lysekil var det mycket snäckor i sanden vilket Hilmer roade sig med, det var nämligen väldigt spännande att ta upp dem ur sanden och sedan kanske smaka lite på dem!


Tänkte även visa er hans fina lastbil han fick av sin moster (tillika fadder) på hans födelsedag. Det är en lastbil i trä från Kids-Wood. De har även en brandbil i samma serie som jag tänkte han skulle önska sig i julklapp. Det är rejäla bilar detta! Inte bara för att de är tillverkade i trä utan också för deras storlek, denna lastbil är cirka 30 cm lång. 


I fönstret har H nu en ram från Madame Stoltz, köpte den till honom i födelsedagspresent då det är lätt att byta ut kortet och eftersom det inte är något glas i ramen så gör det inget om han skulle råka välta ner den.


 Sambon har i dagarna roat sig åt att spackla om vår stora trapp. Dörren är nu målad och klar liksom panelen runt dörren, bildbevis kommer inom kort! 

Nu ska jag gå och kolla på OS och hålla tummarna för handbollskillarna!


1 kommentar:

 1. En månad kvar!!! Det vore nåt det. SKÖNT!!!
  Så mysigt med snäckor i en burk. Sommar på burk, inte helt fel.
  Önskar dig en riktigt härlig söndag.
  Kram
  AC

  SvaraRadera