måndag 1 oktober 2012

Blomster

  Igår var jag och min syster och hälsade på kusinen som fått barn för några månader sedan, det var en riktigt söt docka som var på gott humör hela tiden. Innan vi åkte dit hann vi förbi ett köpcenter där jag (förutom bebiskläder då) fick köpt lite till mig själv, det gäller att passa på när man inte kommer iväg så ofta! Hilmer fick jag förresten lämna hos barnvakt för han hade feber..
 
Cyklamen jag köpte för några dagar sedan har hamnat i köket, tycker det är en liten svår blomma men jag hoppas den ska trivas.


 
Har tre pelargoner kvar i huset på övervåningen, resten står på vinterförvaring i källaren. Var nere idag och plockade bort vissna blad och blommorna, de hamnade i en vas som en liten pelargon-bukett. Vet inte riktigt hur man ska göra när man ska vinterförvara pelargoner men de har ju överlevt andra år.. Jag brukar glömma dem där i källaren men det är ju riktiga överlevare som tur är!!




Idag har det regnat konstant tror jag.. Hoppas på bättre väder imorgon för då får det bli lite höstplantering i krukorna på trappan.
 
 
Kram från Malin

5 kommentarer:

  1. Halkade in här, vilken mysig blogg du har nu ska jag kika vidare :) kram Diana

    SvaraRadera
  2. Hej Malin! Såg dig idag vid järnvägen i vara, när jag var på väg till Felicia, Ellen & Stina på lunch. Så fin blomma du köpt! Låter mys med bebis-snufs.. :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Hejsan,

    Blev stormförtjust i lyktorna som din sambo och son köpt till dig i födelsedagspresent.
    Vet du vart dem är köpta?

    Hälsningar Ylva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ylva!
      Ja lyktorna är köpta i affären Orangeri Fägring som ligger i anslutning till Optimera i Vara. De har ingen hemsida men telefonnummer 0735-817610. Tjejerna i affären är jättegulliga och kan kanske hjälpa dig med frakt om du bor en bit bort alternativt berätta vad det är för leverantör (jag har tagit bort lapparna tyvärr). Jag tycker att de har prisvärda saker i butiken, absolut inga överpris!

      Lycka till! / Malin

      Radera
    2. Tack för svar! Jag ska ringa dem och kolla:)/Ylva

      Radera