fredag 4 januari 2013

Nytt i barnrummet


Nu har Hilmers "tallrikshylla" kommit på plats, äntligen kan man kanske säga!! 
Vi har ända sedan vi gjorde i ordning rummet haft planer på någon form av bokförvaring på denna vägg och nu blev det alltså en bokförvaring i form av en tallrikshylla designad av mig, gjort av sambon och målad av svärfar.

Så här såg det ut innan vi satte upp hyllan, ganska kalt och trist för att vara ett barnrum.. Känns som hela rummet har höjts genom denna hylla eftersom rummet nu har fått en naturlig färgklick. Det var ett strategiskt val att ha bara en fondvägg i rummet eftersom barnrum tenderar att bli ganska färgglada ändå genom alla saker!

Ett litet tipselitips; Köp dina adventsstjärnor nu om du vet vad du behöver och vill ha till nästa år. Köpte två till H:s rum nu för någon vecka sedan och fick 50% rabatt. 


Nu när jul och nyår har passerat väntar man bara på våren men den känns ju långt borta när man inser att det bara är januari.. Tror man lurar sig lite på vädret eftersom det är så milt ute nu.

Nu står jag i valet och kvalet mellan att bekvämt sitta kvar i soffan eller om jag ska orka masa mig ner och göra i ordning lite fruktsallad och glass.. Ibland är det svåra val man bollas med! =)

Hoppas ni alla får en trevlig helg!!

Kram från Malin

6 kommentarer:

 1. Hej fina du!

  Men wooow! Tänk att man aldrig slutar att häpnas över hur mycket lite på väggarna gör..;)
  Här har vi just införskaffat ytterligare en matta...efter att ha varit mattlösa i många år har vi nu snart mattor i alla rum...och oj va ombonat och varmt det blir..;)
  Vilken fin årskrönika du gjort!
  Det är himla kul att se hur mycket man faktiskt hunnit med.
  Och åååå säger jag bara..åååå så mysigt! Du har ju allt det där mysiga framför dig som det känns som vi nyss lämnade....tindrande barnögon och massssor av paket....;) Här är paketen färre och betydligt dyrare...
  Men tonårs barn ÄR mysigt det med..;)
  Kraaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Å vilken fin tallrikshylla/ bokförvaring:) det är otroligt snyggt men framförallt praktiskt och bra för lilla Hilmer som kan se vad han har för böcker:)

  Vilken fin årskrönika du gjort! Ni har hunnit med mycket i år!
  Din Nyårsdukning var helt i min smak så den kommer jag inspireras av när jag dukar:)

  Ha det bäst!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Så fint det blev med tallrikshyllan i hilmers rum! Duktiga du, duktiga sambon och duktiga svärfar som fått till det så bra! Ses ikväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilket fint rum han har.
  Tallrikshyllan blev pricken över iet.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 5. Gillar verkligen när man använder tallrikshyllor till böcker i barnrum, den gjorde sig väldigt fint i hans rum!
  Kram kram

  SvaraRadera