måndag 4 mars 2013

Vårhelg i Göteborg


Då var vi tillbaka från vår helg i Göteborg, vi hade det mycket bra vill jag lova! Vi var där tillsammans med 3 andra kompispar för att fira Anna (Annas Skattkammare) och hennes sambo som både fyllt 30 år under hösten. På lördagen strosade vi på stan, vädret var dock inte det bästa då det blåste och var ganska kallt. En i gänget åkte även på magsjuka och blev liggandes på hotellrummet.. På kvällen var vi ute och åt, sedan hamnade vi på en pub innan det bar hemåt igen till hotellet kring ett-tiden på natten. Ja någon utekväll med dans orkade vi inte riktigt med, som småbarnsföräldrar tyckte vi nog alla att det var ganska skönt med en hel natts sömn! På söndagen satt vi läääääääääääänge och åt av hotellets frukost, mmm vad gott! Sedan gav oss ut på stan igen och det var vår, sol och värme i luften, så härligt!



En blå liten "duk" från Green Gate fick följa med hem från Göteborg. Har saknat att ha en liten duk på köksbordet, tyvärr måste jag ha en vaxduk under för vår lille Hilmer är en mästare på att klena med maten och jag hade nästan torkat bort behandlingen på vårt träbord innan jag la på duken..  Den nya duken passar bra ihop med den blå hortentian som nu hamnat i köket, har nämligen tagit upp några pelargonier från källaren och de såg inte så roliga ut så de får stå fönstret på vår baksida där hortentian förut stod.

Köpte även två kuddfodral från Gripsholm, de tänkte jag ha i däckstolarna på altanen. Har ju sedan tidigare köpt två stjärnfiltar så det får bli ett litet marint-tema på balkongen tror jag.


Slutligen hittade jag och sambon varsin vårjacka men de har inte hamnat på bild. Nu har vi ju faktiskt kommit över till mars månad så nu är nog inte våren så långt bort, det bästa ska nog bli att snart få lägga bort alla tjocka och stora vinterkläder.

Ha det gott!
Kram från Malin

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilken mysig helg! Finns det något bättre än hotellfrukost?? Nä :) Man slipper plocka fram allt, kan äta hur mycket man vill, och sedan får nån annan plocka bort disk och annat. Perfekt :)
    Så fina saker du hittat. Gillar kuddarna! Ja nu hoppas jag att våren kommer med stormsteg för nu vill jag hänga in vinterjackan i garderoben.
    Ha en fin vecka!
    Kram Marina

    SvaraRadera
  2. Tusen tack igen för en helt perfekt helg! Så fin duken blev på bordet och kuddarnablir ju perfekta att vila ryggen mot i sommar!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara hortensior!!! Och så fina saker som du shoppat:))
    Låter verkligen som en mysig helg!!
    Önskar dig en skön helg den som kommer=)
    Kram Anna

    SvaraRadera