tisdag 30 april 2013

Lite nytt här i livet

Tiden har gått galet fort den sista tiden och mycket har hänt, inte på hemmafronten men i livet i allmänhet. Jag har bland annat fått nytt jobb (tjoho!) och börjar min nya tjänst om en månad, sen har vi haft möhippa för Anna. Vilken härlig möhippa vi hade, den starta med lite bubbel och jordgubbar, sedan fick hon ha loppis på torget bland alla andra torghandlare, därefter följde en seans och blivande bruden verkar gå en mycket fin framtid till mötes.. =) Sedan fick vi skaka rumpa på en dansskola där vi fick dansa "Feminine vibe", jag hade lite svårt att koordinera mig tror jag, mungiporna var mjuka av allt skratt men höfterna var ju stela som cement! På kvällen var vi ute och åt och sedan avslutade vi med en stund på dansgolvet. Man är ganska ovan vid att dricka alkohol en hel dag, mådde lite sisådär på kvällen, tror inte jag ska ta fler detaljer på den punkten.. =)

Nu över till något helt annat!
Har länge letat efter en fin korg att ställa mitt olivträd i ute på balkongen och för ett tag sedan sprang jag på dessa som ni ser nedan på Hemtex, det var 30% på reapriset så det vart inte många kronor som jag betalade för dessa två, sånt gillar man! 


Var även på auktion för ett tag sedan. Kom dit ungefär när den började så jag hann inte kolla så mycket på grejerna innan. Det var ingen annan som ville ha dessa två lådor så när de frågade om ingen ville ta dem för 40 kr styck så åkte min hand upp utan att tänka.. De är väl ganska fina men jag vet inte än vart jag ska ha dem! 
Firar ni valborg?
Sambon kände sig lite krasslig så han la sig i soffan men jag och lilleman cyklade bort till badsjön där vi såg på elden och hörde på både tal och körsång, det är allt lite mysigt. 

Nu hoppas jag på några sköna dagar med fint väder eftersom både jag och sambon är lediga till över helgen, det blir nog fortsatt bygge på altanen och lite fix i trädgården.

Kram från Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar