torsdag 2 maj 2013

Med sol och värme..


.. kommer däckstolarna upp på balkongen..


.. diverse vårblommor poppar upp i trädgården..
.. vinbärsbusken är på gång och den vita trädgårdsgruppen står redo för fikastunder under eken.. 


.. Vi är ute nästan hela dagarna och Hilmer leker mycket i sin sandlåda och med den tramp-traktorn han just fått av sin farmor och farfar, han älskar verkligen att vara ute och greja! Han tycker  även att det är viktigt att ha hörlurar på sig precis som pappa.. 


Så här ser altanbygget ut för tillfället.. Både jag och sambon har semester idag och imorgon så vi har långledigt båda två, härligt! Nästa vecka blir det ju en ny kortvecka, är ju föräldraledig på måndagar och klämmer nog fredagen så då blir det hela två arbetsdagar, värre kan kan man ha det.. =)Idag har vi varit och handlat lite växter och gjort i ordning en ny rabatt, jag blev väldigt nöjd, ska visa er bild så snart jag hinner!

Kram från Malin

4 kommentarer:

 1. Nu känns det verkligen att våren kommit! Det är härligt att vara ute och fixa. Vilken stor och fin altan ni kommer få. Där kan ni spendera oa grillkvällar :) Ska bli kul att se nya rabatten :)
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Er balkong ser verkligen inbjudande ut..härligt m första vårsolen:-) kuddarna passa ju perfekt..vi får nog åka på en.ny Gbg tripp om ett tag när ni ska inreda altanen o vi huset;-)

  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Visst är det underbart att vara ute och fixa!! Det går framåt med bygget ser jag, får komma och kika irl ngn dag. Ska bli skoj att se nya rabatten också!
  Kram Anna

  SvaraRadera