söndag 26 maj 2013

Bröllopshelg

Igår var ingen vanlig dag, det var nämligen dagen då vår fina Anna (Annas Skattkammare) skulle gifta sig med sin Christofer!

Det var en fantastisk vigsel med fina sånger som Annas syster sjöng, dottern Signe charmade alla med sin sockersöta klänning och små toffsar där hon ålade runt på golvet och spanade in mamma och pappa. 
Sedan bar det av mot festlokalen, brudparet åkte ståtligt i denna fina bil!Festlokalen bestod av en gammal kvarn, mycket fin och mysig lokal med naturskön omgivning där det bland annat fanns en slingrande å. Anna hade dukat så fint, alla stolar var klädda i vitt och på borden varvades vitmålad trollhassel med små ljuslyktor och ranunkler i små vaser. Hann dock inte ta kort på detta, jag och sambon hade fullt upp med våra bestyr som toastmasters för kvällen.


                                   Bestman och min sambo P                                 Bestman, brudgum och P!


Jag och sambon hade alltså fått äran att få vara toastmaser/toastmadame under kvällen. Det var många tal, uppträden och postogram under kvällen att presentera, helspäckat schema kan man säga! De flesta startade med den klassiska "-Jag är ju ingen talare.." men oj vilka tal de sedan presenterade, lagom långa och både roliga och känslosamma. Jag, sambon och två kompispar hade gjort om två låtar som vi sjöng för brudparet, vi har ingen sångröst någon av oss så bara våra stämmor var nog underhållande att lyssna till.. =) 


Mina fina bästa tjejkompisar!!!

Kvällen avslutades med dans dans dans!!!
Ett band spelade fram till kl 2, sedan fortsatte musiken och vi dansade (hoppade, skuttade oregelbundet och otaktiskt) fram till kl halv fem. När vi åkte hem hade solen börjat gå upp, konstig känsla! Men det var skönt att krypa ner nöjd och glad över dagen och vila de värkande fötterna.Nu när bröllopet är över kommer vi försöka göra ett ryck här hemma och färdigställa vår altan så vi kan ordna till en riktig fin grillfest!

Ha det så gott! Och kom ihåg, störst av allt är kärleken! =) 

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar