torsdag 9 maj 2013

Altan på gång och solstols-förfrågan


Så här ser det ut just nu gällande vårt altan-projekt. Trallen på den övre delen är klar, sambon ska snart börja snickra dit räcket och sedan ska det göras två trappor. Försökte göra en liten "ritning" till er men upptäckte nu att det är ganska svårt att se texten på bilden.. Det ska i alla fall bli en stor trappa med två från den höga delen ner till den låga. Sedan ska det bli en lite mindre trappa i det bortersta hörnet (mot entrén). Mellan den lilla trappan och husgaveln ska det bli en spaljé av armeringsjärn, vet inte vad vi ska ha för växt på denna, kanske vildvin. Eller har ni något annat förslag?!


Letar efter passande solstolar till altanen. Vill ha några i modell enligt bild nedan. Denna modell nedan heter Arizona och levereras av Brafab, någon som har erfarenhet av dessa? Vill inte ha några rangliga solstolar.. Eller har ni tips på några andra solstolar? Vill gärna ha en solstol med armstöd samt ställbar rygg.Nu väntar sängen, ska bli gott att krypa ner för idag har vi varit och gått Rävmarchem vilket är en årlig tipspromenad om 1 mil med lite stationer längst vägen.

Trevlig helg till er alla! Jag klämmer morgondagen och ska åka och hälsa på min syster imorgon så det blir återigen en långhelg här för mig, härligt!

Kram från malin

4 kommentarer:

 1. Det händer grejer nu! Snart sitter du där med ett glas rose! :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Fint det blir det går verkligen framåt skoj att följa era trädgårdsplaner och altanbygge!! Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Malin!

  Å så fin er altan blir! Blir ju sugen på att göra om våran, men det får nog vänta:)
  Har ingen erfarenhet av dessa stolar. Vi kör billighetsvarianten i år vad gäller solstolar:) Kolla in på min blogg så får du se;) Superdupersköna är de i alla fall:)
  Har planerat lite hur rabatterna ska se ut idag och då tänkte jag på dig faktiskt, det är så kul att följa mör er trädgård växer fram!:)

  Ha det fint!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Wow vilken bjässe till altan! Kommer bli toppen fint! Ska bli kul att se hur det blir färdigställt och med rabatter. Snyggt med armeringsjärn! Har oxå funderat på det till landet men får se hur mycket vi hinner med. Först måste allt med/runt boden bli klart. Sen är det insynsskydd runt ute duschen som står på tur. Planerna tar dock aldrig slut :)
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera