onsdag 15 maj 2013

Fullt uppHalloj!

Här rullar tiden på, har inget särskilt att visa er så det får bli lite blandade pics. På bilden ovan ser ni ett "nyförvärv", det är (troligen) en gammal senaps/sill-burk då det är ett lock till burken med ett litet hål i. Burken kommer från min farmor och farfar. Min farfar arbetade på en militäranläggning, kanske kommer den därifrån med anledning av de tre kronorna? Tycker den gör sig bra med lite vårblommor hur som helst!

I övrigt grejar vi ute när vi får tid till det, det byggs på altanen och röjs i trädgården. Igår kom fröerna ner i pallkragarna så nu hoppas vi på god skörd. Vi har även huvudena fulla med bröllopsplanering, och nej, det är inte vi som ska gifta oss! Däremot ska våra vänner göra detta nästa helg (Annas skattkammare) och vi har fått äran att vara värdpar och toastmasters till detta tillfälle, roligt men också mycket att pyssla med.

Har nog inte visat er min nya vardags-servis! 
Det blev tallrikar av serien Arv från Ikea, är mycket nöjd än så länge för de är fina och prisvärda, det enda negativa är att de djupa tallrikarna står lite dumt i diskmaskinen. De djupa tallrikarna var även väldigt stora så vi fick köpa till skålarna att äta yoghurt och dylikt i. De djupa tallrikarna används just nu till pastatallrikar. Pastasallad måste förresten vara världens bästa snabbmat! Gjorde en mumsig pastasallad i veckan med massa färska grönsaker som rädisa, salladslök, blandsallad, broccoli, paprika och sugarsnaps. Sen måste man ha knaperstekt bacon och kyckling i en god pastasallad! Som sås brukar vi ha crème fraiche med smaken paprika/chili. Mums!!
Har plockat in några krikon-kvistar, de luktar väääldigt gott!! Förra året blommade allt över så fort, hoppas det håller sig lite längre i år.Nu dags för sängen! Ska fortsätta att läsa boken "Revolt" som är sista delen av Hungerspelstrilogin.

Ha det gott! 
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar