onsdag 8 maj 2013

Sol och mörker


Igår hade vi ju en helt ljuvlig dag, man fick en förnimmelse av sommaren när man kunde slänga upp balkongdörrarna och låta ljuset och värmen flöda in! Vi passade även på att grilla, vill tipsa er om god potatis som vi gjorde igår. Sambon skivade potatisen och kokade den sedan mjuk, sedan la han den på en "grillbricka" (vet inte vad det heter, men en sådan man kan grilla grönsaker och allt möjligt i) tillsammans med salladslök och hällde på lite olivolja och flingsalt och la sedan detta på grillen, blev supergott och är ett perfekt alternativ eftersom färskpotatisen inte kommit än och om man tröttnat på ugnspotatis. 

I måndags var jag och H på ängen som finns här intill den ort vi bor i. Han gillar att sitta bak på cykeln så vi tog oss en cykeltur dit för att inspektera vitsipporna.


Detta är ett mycket populärt picnic-ställe på våren!


Min fina kille på väg in till ängen

 Till sist en bild på oss båda, sedan var batteriet i kameran slut..


Om allt var ljust och härligt igår har denna dag känts tung och svart.. Det händer så mycket tråkigt på en gång nu känns det som.. Läste om 2-åringen som dog för att pappan glömt honom i bilen, kändes som något gick sönder i mig när jag läste detta, så otroligt tragiskt.. Sedan har en på jobbet mist sin mamma som bara blev strax över 45 år, hon dock cirka 1,5 månader efter att hon diagnostiserats med cancer, att det kan gå så fort från att känna sig frisk till att inte längre finnas.. En annan på jobbet miste sitt barn strax efter födseln, också jobbigt. När jag kom hem efter jobbet idag fick Hilmer en extra lång kram, mitt lilla hjärta, tänk om något skulle hända honom, hemska tanke! Ska gå in och krama min andra lite större älskling nu! 

Livet är skört, det glömmer man ibland.

Ta hand om er!
Kram från Malin

2 kommentarer:

 1. Underbara bilder…
  Men hu så tråkiga händelser.. Och visst är livet skört, tyvärr…
  Hoppas du haft en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej hej!

  Fina bilder på dig och din lilla kille!
  Här har det också grillats mycket den hör veckan, man vill ju bara vara ute nu!
  Ja men fy läste också om den stackars familjen som mist sitt barn på detta tragiska sätt:(
  Ibland kommer det över en hur skört livet kan vara, ofta tar man mycket för givet och då gäller det att stanna upp och vara tacksam för allt man har:)
  Ska också krama lite extra på min Gustav ikväll!

  Kram på dig

  SvaraRadera