söndag 26 januari 2014

Tankar kring nytt barnrum..

Hej på er!

Har sedan länge funderat och fantiserat om hur kommande bebisens rum ska se, dock lite svårt att planera när man inte vet vad det blir för kön (fast jag tror nog att det är en pojk!). Har sedan en tid tillbaka spanat in denna grön/vita tapet från Ferm Living, passar ju både tjejer och killar så det är ju könsneutralt och bra! Kanske kan det bli en sådan fondtapet i bebbens rum..

Bild lånad från Vita Ranunkler
Bild lånad från Simplicity

I källaren har vi ett gammalt klädskåp (dock en dörr på vårat och inte två som på bilden nedan), tänkte måla detta i en väldigt ljus mintgrön färg som det nedan (bild lånad från bloggen Liljor och tulpaner)!

Lägg till bildtext
Lite pom poms och honeycombs i fina pastelliga färger kan det nog bli också! Men här blir det nog lite olika färg beroende på barnets kön...


Tycker dessa kanin-lampor är så söta!


Veckorna går fort, jag är redan i v31! Fastän man börjar bli otymplig tycker jag det är mysigt att vara gravid så nu hoppas jag hinna njuta av den sista tiden! Igår var jag och shoppade lite, dels amningsvänliga kläder och bh:ar, men även en liten bebismössa och kofta. 

Mitt test för graviditetsdiabetes visade ett värde på 9,9 vid sockerbelastning, man klassas ha graviddiabetes om man kommer över 10 så jag ligger precis på gränsen.. Försöker skala bort så mycket socker som går, men på helgen kan det ibland slinka ner någon fika när man är bortbjuden, svårt det där med att tacka nej även om man kanske borde göra det.. 

Igår kväll hade vi lite avtackning för en som ska sluta i vår arbetsgrupp, vi hade "Beduin-kväll" med Libanesisk mat, väldigt gott! Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår, ni vet när man skrattar sådär mycket så man nästan får ont i magen och knappt någon luft, så var det! Är det något jag kommer sakna under min föräldraledighet så är det mina goa och roliga (knasiga) arbetskamrater.

Kram från Malin



7 kommentarer:

  1. Hej Malin!

    Ååå så kul att få drömma, planera och inreda ett barnrum, älskar den där tapeten och den mintgröna färgen!:)
    Förstår att det är mysigt att vara gravid, ta hand om dig bara:)

    Ha det gott!

    Kram Sofi

    SvaraRadera
  2. Projekt för farfar igen?!!

    Kram Krista

    SvaraRadera
  3. Visst är det mysigt att drömma om barnrum.. Bara älskar den tapeten jag med, och ert klädskåp i den färgen låter ju bara för fint!! Massa kramar /Anna

    SvaraRadera
  4. Hej !

    Så kul att se frammemot och planera ett barnrum :)
    Den tapeten är jätte härlig!
    Har sett den på plats hos våra goda vänner och som du säger så passar dej ju för båda köner.
    Ha en fin vecka nu !
    Tack för dina rara ord som du lämnar hos mig !

    Kram

    SvaraRadera
  5. Den tapeten är så fin!! Har funderat själv på att ha den någonstans i huset:) Visst är det mysigt nu att vara gravid ja, den sparkar och man känner den så himla väl. Så vi får ta vara på tiden för snart har vi dem ute:) Ta hand om dig, hoppas du inte får något graviditetsdiabetes..
    Kram fredrika
    (Yes, jag har klarat mig på min egna jacka tills nu men nu är det bra trångt..haha)

    SvaraRadera
  6. Hej, vill bara kika in med en hälsning! Jag hoppas helgen varit bra och värkarna gav med sig så bebis är kvar en stund till.
    Sköt om dig, kramar fredrika

    SvaraRadera
  7. Så kul att få planera barnrum, den tapeten är jättefin! klart att den passar både och...

    Kram Sandra

    SvaraRadera