fredag 21 mars 2014

Kommande projekt i trädgården

Vi har många kommande projekt på gång i trädgården just nu! 
* Lekstugan ska färdigställas och snart är den klar både utvändigt och invändigt, dock är det lite kvar på dess "altan". 
*Sambon har påbörjat att isolera en del av vårt garage/uthus och det som nu återstår invändigt är att sätta in ett fönster, sedan ska hela rasket målas utvändigt och taket ska göras rent och nya rännor ska sättas upp. 
* På altanen, balkongen och lilla entrén ska trallen behandlas, vi kommer att använda Sioo till detta. Vissa detaljer ska målas vita.
* Ett plankbord med kryss i underredet håller på att tillverkas i detta nu, då slipper vi det gamla plastbordet på altanen!
* Sambon ska även göra en grillbänk..
* ... och kanske en liten lounge-del.. 

Dessa saker ovan är väl egentligen bara småpotatis för det riktigt stora projektet är väl ändå att vi ska lägga om våra gångar i trädgården. Efter det ska det anläggas lite nya rabatter och sedan ska gräsmattan planas ut med ny jord och nytt gräs. Jo, det kommer att bli en häck och en grind istället för dagens fula staket också! Som sagt, mycket kommer hända och först ut är alltså val av markstenen. 

Det lutar åt en tumlad slät grå sten; Benders Labyrint Antik eller St Eriks Rustik. De ser ut ungefär som på bilderna nedan!
Vi har ju tidigare gjort en trädgårdsritning så vi vet ungefär vart gångarna ska gå och vart rabatterna ska placeras!


Ska ta lite förebilder innan vi sätter igång men här ser ni i alla fall lite hur det ser ut i dagsläget.. Inte mycket till gångar här inte!Nu dags att sätta igång med fredagsmyset, lax i någon form står på menyn.
Trevlig helg till er alla!

Kram från Malin

2 kommentarer:

 1. Det var inte illa vad mycket som ska fixas i trädgården. Låter dock toppenskoj :) Ska bli kul att följa utvecklingen.
  Ha en fin fredagskväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ska bli spännande att se hur er trädgård kommer bli�� det går verkligen mot våren nu!! Jag o John planerade vår trädgård igår o det blir oxå vårt projekt nu när det börjar o bli den tiden!! En välplanerad trädgård gör mkt!!
  Kram Elin

  SvaraRadera