måndag 3 mars 2014

Livstecken..


Hej på er!

Tänkte bara ge er ett litet livstecken.. Här rullar allt på, i helgen räknas bebisen som fullgången då jag till helgen passerar 37 hela veckor, så snart är pyret välkommet ut! Kan säga att jag börjar bli riktigt nyfiken på vem det är som huserar där inne i magen!!

Har plockat in några kvistar från en buske i trädgården, är inte så förtjust i gula blommor i trädgården så det kan mycket väl hända att denna buske ryker när vi gör om i trädgården senare.. Men inne ger de en färgklick och lite energi! 


Nu har jag nog gjort ett val gällande nya läslampor till sovrummet; det blir nog lampan nedan från Markslöjd som finns att köpa hos Ellos. 


Fick se denna bild på bloggen Villa Tretton, tycker hon har så fint sovrum och hon hade nu köpt dessa lampor. Hennes sovrum påminner lite om vårat med samma sängbord och den vita brädväggen så det blir nog bra!

Bild lånad från bloggen Villa Tretton

Kram Malin

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack snälla du, va gullig du är..:-)

  Kommer bli jättebra med dessa lampor, såå snygga!!!

  Må så gott
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej sötis!
  Jag började just undra..trodde kanske lilla liten kommit redan..;) Skönt att det inte blev för tidigt. Hade ju inte varit så kul att vara tvungen att vara ifrån storebror..
  De lamporna kommer bli super bra och kvistarna... ååå den busken kan du inte göra dig av med!! Du kan väl flytta den till nån hörna där den inte syns om du nu inte gillar gula blommor.. just bara för att kunna ta in kvistar såhär på våren.
  Kraaaaam katarina

  SvaraRadera
 3. Så skönt att en liten håller sig där den ska :)
  De där lamporna var så fina och att köpa på Ellos brukar vara så bra då de oftast har rabatt:)
  Jag är inte heller ett fan av gult, men när de slår ut så är det ju så vackert så där tidigt på våren. Som en liten sooool!
  Som man blir glad av=) Nä behåll busken tycker jag med:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Skönt att du och pyret i magen mår bra!
  Tror det kommer bli så fint med de där lamporna i ert sovrum precis som hos Susanne:)
  Så härligt när man inspireras av varandra!

  Ha en mysig kväll nu!

  Kram Sofi

  SvaraRadera