fredag 15 augusti 2014

Sommaren 2014

Det blev visst ett litet sommaruppehåll i bloggandet.. Men vilken sommar det varit! Som gjort för sol och bad och glass i stora lass!

Vi startade semestern med en liten campingtripp till Halmstad med husvagn. Med på färden var 3 kompispar, samtliga har ett barn var på 2-3 år samt en liten bebis (totalt var vi 8 vuxna och 8 barn..). Vi hade platser bredvid varandra och nära lekplatsen vilket var toppen, barnen lekte som aldrig förr och levde verkligen livet! Barn som sysselsätter sig själva är verkligen semester! =)


Efter Halmstad var vi hemma några dagar och firade Hilmer 3 år! Han fick bland annat en cykel som han är väldigt glad för och använder mycket nu (givetvis har han alltid hjälm när han cyklar även om han inte har det på bilden nedan!).


Sedan bar det iväg en sväng till västkusten. Mina föräldrar har sommarboende där och då passar vi på att inkvartera oss där med när vädret tillåter!

Sol och bad!

Obligatoriskt krabbfiske!

Lilleman fick hålla sig i skuggan..

Kvällsmat högst upp på berget..

... följt av ett kvällsdopp.

Hilmer är än så länge inte speciellt förtjust i att bada men klättra i berg, det var hans grej det!

Vi hann även med en sväng till Gränna och Visingsö med ett par vänner och deras barn...


... å Vadstena på vägen hem från Gränna!


Ja, det var våran sommar det! Fart lite hit och dit och sedan varit på hemmaplan däremellan. Kan meddela att det har hänt grejer här hos oss i trädgården, ska försöka visa er snart!

Dags att gå i kojs, imorgon är en stor dag då vår lille goe Melker ska döpas!!
Nu håller vi tummarna för att vädergudarna är med oss för om det håller upp kommer vi ha dopet på en äng som finns här i utkanten av samhället och det skulle nog vara himla fint! 

Kram Malin

1 kommentar:

  1. Vilka ljuvliga sommarbilder från en fantastiskt sommar!
    Ha en fin lördag!
    Kram Anna

    SvaraRadera