onsdag 23 maj 2012

Här får ni en glutt..

... på balkongräcket! Visar inte före och efter bilder än eftersom det inte är riktigt klart än. Det som återstår är att sätta hattar på stolparna samt göra "sarg" på insidan av räcket. Handledaren och brädan över ribborna ska även målas men detta får vänta till nästa år eftersom det är tryckimpregnerat virke. Lampan över balkongen ska även flyttas, det kommer bli en lampa på var sida om balkongdörren.



Nästa projekt kanske blir att måla om dörren och panelen runt om. Dörren ska målas grå och övrig panel vit. Sedan måste vi göra något åt trappan som släpper och spricker, någon som har något förslag? Vi skulle helst vilja klä in den i trä och bygga ihop den med den framtida altanen men problemet med detta är att det inte finns någon marginal för detta då dörren nu går precis jäms med betongen.



Så här ser det ut inifrån. Det ska sättas sarg även här på insidan så att det blir likadant inifrån som utifrån.


Möbler till balkongen har inte inhandlats än. Vi funderar på att köpa två däckstolar och ha här. Stolen och fotpallen på bilden nedan kommer från Jula och kostar endast 450 kr totalt, kanske slår vi till på detta!

Ha det gott! Kram från


3 kommentarer:

  1. Vilken jättefin balkong för varma sommardagar :) Kramar Emilia

    SvaraRadera
  2. Åååå, vad bra det blir! Kanoners helt enkelt!
    Blir nog toppen med däcksstolar där också.
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  3. Mycket fint blir det!! Får komma och se irl nån dag! Mums så gott det ser ut med Rabat ersatt! Kram Anna

    SvaraRadera