tisdag 27 november 2012

Regn & mossa

Något uppehåll fick jag inte idag så det var bara att palta på mig och sonen regnkläder och bege sig ut i skogen för att plocka lite förnödenheter. Vi fick med oss mossa, lingonris och blåbärsris hem så det var vi nöjda med. Vi var även förbi affären och köpte lite blommor. Så nu kliar det i mina pysselfingrar men fram till helgen är det jobb som gäller så vi får väl se om jag får någon kväll över annars blir det race i helgen.. 


En lykta har fått lite mossa i sig i alla fall! Har ställt tre värmeljushållare i lyktan för att vara lite brandsäker...


I vårt stora fönster i vardagsrummet är det helt hopplöst med lampor. Ni som har gamla hus vet nog hur det är, eluttag är sällsynta! Så för att slippa dra massa förlängningssladdar så har det blivit en glasburk med en ljusslinga i som går på batteri. Får se om jag har kvar denna lösning eller om det får bli en förlängningssladd ändå.Nu dags för bingen!

Kram från Malin

4 kommentarer:

 1. Superfin stor vit lykta!! Visst är det fint att dekorera med mossa :) ljusslingor är ett fiffigt å effektivt sätt när man inte kan eller vill ha levande ljus eller el :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Åh så vackert! Den lyktan var ju fantastisk. Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint Malin! Du får nog lön för mödan när du får pysslat lite. Tack för ikväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Tänk vilka skatter skogen har att bjuda på! :) Fantastiskt så mycket fin där finns. Tycker det blev helmysigt när du la mossa i lyktan.! :)
  Kram kram

  SvaraRadera