tisdag 21 februari 2012

Gardiner

I helgen fick jag äntligen tummen ur att sy upp sovrumsgardinerna. 


 
Gardinera har ett monogram med tre M i en olivbåge samt en liten broderad rand. Gardinerna, liksom lampan, är inhandlade på Ullared.

Bilderna nedan är från vårt allrum på övervåningen. Gardinerna till dessa två fönster har jag sytt själv då det var svårt att hitta färdiga gardiner med rätt mått. Sydde enklaste modellen, hissgardiner som jag har knutit upp med ett färdigt vitt band. Hilmer ska få samma gardinmodell i sitt rum men där tänkte jag sätta gardinen utanför fönsterfodret eftersom det kommer sitta en mörkläggningsgardin i fönstret.
På bilden ovan skymtas Hilmers lilla soffa som ska få vara på hans rum. Dörrarna till balkongen har inte blivit målade än och det saknas även "knopp" till trappräcket. Alltid blir det detaljer kvar...


 Lamporna i allrummet består av två lyktor från indiska som har fått en textilsladd i sig och en klar lampa. Lamprona ger fint mönster i taket när de lyser om kvällen!


Ikväll är det fotokurs som står på mitt schema, kursen hålls av medborgarskolan och idag är det andra gången av fem.  Roligt att lära sig något nytt och förhoppningsvis har jag nytta av mina lärdomar här på bloggen!


1 kommentar:

  1. I love your blog and style! I joined your followers.

    Have a nice day !

    Greetings from Holland,
    Esther

    SvaraRadera