lördag 31 mars 2012

Dop

Nu ska vi snart iväg på dop. Idag är det våra vänners dotter som ska döpas. Alltid trevligt med dop! Vi i "kompisgänget" har gått ihop och köpt en doppresent bestående av två runda askar att förvara t.ex. leksaker i samt en tavla av Lena Lindahl. Lena Lindahl gör jättefina barntavlor, dessutom kommer hon härifrån trakten vilket gör det extra roligt. Kortet har jag gjort själv, det blev vitt och rosa, varför krångla till det?!Igår åkte vi till en skoaffär med Hilmers gammelfarmor, hon ville så gärna köpa ett par skor till honom. Dessa fina Kavat skor fick han av henne! Dessa var tydligen bra att ha när man skulle lära sig gå eftersom de är stabila i skaftet. Vi köpte en lite större storlek eftersom vi inte räknar med att han ska kunna gå förrän till sommaren..


I veckan har jag och Hilmer sysselsatt oss med kyrkis, babysim och promenader med andra föräldralediga. Det gick förresten väldigt bra på babysimmet nu i veckan, Hilmer dök utan att ta några kallsupar och verkade för första gången trivas riktigt bra i vattnet då han skrattade och plaskade! Han har aldrig varit ledsen i vattnet tidigare men lite likgiltig, typ -vad ska detta vara bra för?!.  

Nepp, nu hinner jag inte sitta här mer, dags att förbereda sig för dopet! Återkommer nog med bilder på utemöbler imorgon, ska visa de vi har nu och de vi har tänkt att införskaffa...2 kommentarer:

 1. Ska bli spännande att se vad du tänkt för möbler, själv har jag spanat på stolar till vårt bord....
  Ha en trevlig dag!

  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Va´ bra att ni tog hand om "gamlafarmor" ig. Hon hade verkligen sett fram emot detta, dessutom fick hon väl tag i något till sig själv också, omjag får tro hennes äldste son mr S.
  Kram alla från Krista

  SvaraRadera