lördag 3 mars 2012

Lördagsbestyr

Om ett skratt förlänger livet så var det nog det jag gjorde igår! Var ju som sagt ute och åt med mina tjejkompissar, en mycket trevlig tillställning som jag hoppas att vi kan göra om senare i vår! Njöt verkligen av att få äta helt ostört vilket man ju inte vanligtvis får göra med en liten 8-månaders bebis hemma. Kändes även lite lyxigt att få dricka cocktails och vin då man varit alkoholfri ganska länge.. Vi pyste hemåt strax efter kl 23 vilket kändes lagom eftersom Hilmer fick för sig att det var morgon redan kl halv fem.. =) Som tur var somnade vi ganska snart om båda två.

Idag har vi så smått börjat flytta in möbler i vårt kontor på övervåningen. Rummet som idag fungerar som kontor ska bli lekrum, det är ett genomgångsrum och ligger mellan köket och vardagsrummet. Skänken nedan har vi fått av mina svärföräldrar, det var från början brunt  men svärfar var snäll och målade detta vitt innan det kom hem till oss.I skåpet förvarar vi pärmar, sytillbehör och pysselsaker. Även kryddhyllan får fungera som pysselförvaring eftersom jag har en annan kryddhylla i köket som inte är så bred som denna. 


Sambon kom precis upp från källaren, han har målat ett lager vitfärg på en bänk och ett litet bord som ska vara i lekrummet samt ett klädskåp som ska stå i Hilmers rum. Det blir nog en strykning till innan möblerna är klara att ställa upp!


Ikväll blir det tacos och melodifestival! Trevlig kväll till er alla!


1 kommentar:

  1. Å, jag älskar sådana där kryddhyllor med glasburkar - snygga och praktiska, perfekt ju till pyssel. Man ser precis vad som är i alla lådor :-)
    Kul med målarprojekt, jag har några att dra igång här men ibland går det lite trögt innan jag liksom kommer loss, he he.
    Tack för dina snälla ord inne hos mig - stor kram!
    Susanne

    SvaraRadera