lördag 17 mars 2012

Kalaslördag

Idag har vi varit på barnkalas för Signe som har fyllt 1 år! Trodde det skulle vara lätt att köpa present till en ettåring men det var det inte (beror kanske mest på att utbudet av affärer med lämpliga presenter inte är så stort i Vara).. Hittade inget fint i den vanliga leksaksaffären och då jag visste att några andra skulle köpa böcker så då ville jag inte köpa samma.. Var inne i favoritaffären Almas hus och stod först och höll i en Maileg-kanin men fick känslan av att hon har ganska många sådana.. Ägaren till butiken sa även att Anna hade varit inne och bytt en kanin för inte så länge sedan. Fick leta upp något annat och det slutade med ett påskägg från Maileg i plåt. Bättre att återanvända än dessa i papp... =) Det blev även några söta hårspännen. Vi får väl se om detta faller i god gjord, annars får hon byta till en kanin.. =)


I övrigt är det lugnt idag, sambon spelar fotbollsmatch och jag får väl ladda för en heldag på Ullared imorgon, dvs. vässa armbågarna, tejpa hälsenorna och fylla på inköpslistan.. =)

2 kommentarer:

 1. Hej Malin!
  Nu har jag lagt ut två bilder till dig på vårt räcke som du ville se.
  Ha en skön söndag
  AC

  SvaraRadera
 2. Hej Malin! fick tipset från finaste Anna att kika på din blogg, kul och inspirerande vardags drömmar du bjuder på! hoppas kalas gick fin och Signe och hennes mamma blev glada! och mycket shopping på ullared!!ha en fin dag! / Emmelie

  SvaraRadera