måndag 26 mars 2012

Vårig weekend!

I torsdags åkte vi uppåt landet till Sandviken för att hälsa på Hilmers kusiner med familj. Sandviken ligger cirka 40 mil bort från oss så vi fick ta lite pauser på vägen och rasta Hilmer, trots att han inte sov så mycket i bilen gick det väldigt bra att åka bil så långt med honom. Jag fick agera lektant där i baksätet och muta med lite majskrokar ibland! 
Familjen har precis totalrenoverat sitt hus, det var väldigt fint må jag säga!! Vit bas och ljusa trägolv med lite industriella inslag i form av tolix-stolar och ett plåtskåp bland annat. Vi hade härliga soliga dagar då vi kunde sitta ute och fika samt strosa runt i mysiga Högbo bruk. I Högbo bruk finns även butiken Björk & Berries, detta är ett svenskt varumärke som tillverkar skönhetsprodukter med 100% naturlig parfym. Jag kan lova att deras produkter luktar helt underbart! Har tidigare prövat deras schampo och balsam i äppledoft. Nu inhandlade jag flytande och fast tvål med doft av lingon och ros samt ett badsalt. 

Kolla gärna in deras produkter!På lördagen hann jag och Elin (sambons syster) iväg på en shoppingtur och lämnade grabbarna och barnen hemma. Fick äntligen köpt en vårjacka till Hilmer. Köpte även ett par små skor och en mössa. Till mig själv blev det ett par jeans i "pösmodell", perfekta att ha hemma om man vill ha lite omväxling mot de vanliga mysbyxorna.. 


I veckan ska det ju bli fortsatt fint väder så nu hoppas jag att ni alla har chans att njuta av detta! Jag ska försöka ta tillvara på vårvädret genom ta långa promenader, kanske gå bort en sväng till ängen, och dricka mycket kaffe på trappan!!2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Produkterna måste provas, både fina och låter som de luktar mumma! :) Hilmer kommer bli så vårfin i nya stassen! Han får nog fler pussar av Signe. ;)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Fin fin vår outfit till lille gossen! härligt med utflykt! ha en fin dag i vårvädret!!

    SvaraRadera