måndag 24 september 2012

Vad blir det för mat?!

Ja det är ju en ständig fråga.. Vi storhandlar en gång i veckan och gör innan det upp en veckomeny, mycket roligare att laga mat när man vet vad man ska göra samt har allt hemma! Nu har vi fått upp en griffeltavla i köket, den har varit ekfärgad och stått i källaren de sista åren men nu har den blivit vit och på denna skrivs alltså veckans meny.
 


 
I helgen gick vi tipspromenad här i samhället som årskurs 6 ordnade, många supgersvåra frågor var det men jag lyckades pricka in 8 rätt av 10 och blev tvåa! Jag vann tydligen en bok som jag inte har fått hem än så vi får väl se vad det är för någon. Fick även två rader på bingon och genom det två chokladbitar! Det är något speciellt med att vinna även om det bara är smågrejer.. =) 
 
Ikväll är det dags för träning, behöver nog det för imorgon ska vi hem till en i föräldragruppen så är fantastiskt duktig på att baka så där kan man bara inte säga nej till frestelserna.
 
Kram / Malin
 

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för ditt inlägg hos mig=).
  Örtvåfflorna serverades med stekt bacon i småbitar, stenbitsrom, creme fraiche, rödlök och citron (kan låta lustigt med bacon, men det var faktiskt en höjdare).
  Smart det där med veckomenyn på en tavla...allt som underlättar vardagsmaten är ju ett plus=).

  Hoppas du får en fortsatt bra vecka!
  Hälsningar Clara

  SvaraRadera
 2. Snyggt o smart m tavlan i köket=)

  SvaraRadera