tisdag 18 december 2012

Julkort 2012


Förra tisdagen hade jag föräldragruppen hemma hos mig på fika, fick då ett julkort från en av dem och kom då på att nog var hög tid även för mig att fort ordna detta om även vi skulle skicka ut julkort i år.. Några nya kort hann jag inte ta så det fick bli till att plocka bland mapparna i datorn och laborera lite. Använde mig av tre kort som vi tog med fotograf i somras, fick bli i svartvitt så ser det mindre somrigt ut.. La till en liten text i rött och så fick det vara klart. I fredags fick jag bilderna, klippte till små "ramar" med hjälp av min mönstersax och i söndags åkte de ner i den stora gula lådan. Blev rätt nöjd med korten ändå, trots att det var ett hastverk! Hoppas nu att det kommer fram i tid eftersom jag missade tömningen i söndags..

Vill ni göra en god kola tycker jag att ni ska pröva detta receptet med krossade polkagrisar på, helt omöjliga att sluta äta på!

Ha det gott!
Kram från Malin

4 kommentarer:

 1. Duktiga du :) Här har det inte producerats några julkort. Första året som alla blir utan.....
  Så fina dina blev. Åh, skulle nog ha tagit mig i kragen trots allt.
  Ha en fortsatt härlig vecka
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 2. Fina kort! Kreativa du! Hos oss blev det inga julkort skickade alls i år, tiden räckte inte till allt..

  Smarrigt med julgodis!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vi är så glada över det fina julkortet, Signe med som drar sin tripp trapp stol till bänken, klättrar upp och säger "imme" (Hilmer) :) Från oss fick ni nöja er med den elektroniska vägen iår, vet inte vart tiden tagit vägen och förstår inte att det är julafton om två dagar! En god, mysig och fin jul önskar jag er!
  Kram kram fina du!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint julkort!

  Hoppas att du får en jättemysig Julafton!

  God Jul och kram på dig!

  SvaraRadera