fredag 7 december 2012

Stjärna med egen vilja..


Sedan förra året har vi ju några fler fönster att hänga adventsstjärnor i, bland annat sonens rum. Eftersom han har en form av hissgardin tänkte jag ha en lampfot med stjärna på, eftersom lampan kan fara i golvet lite när som ville jag inte köpa någon dyrare variant. Hittade i alla fall stjärnan ovan på ICA till en billig penning och försökte få fast den på hans lampfot men det var lättare sagt än gjort.. Efter många svordomar gav jag upp och sedan blev den stående på skänken..
Det var någon vecka sedan jag tog dessa kort så hyacinten står nu i full blom!
I glasvasen ligger julgranskulorna till sig i väntan på granen. Behöver nu bara köpa några fina band att hänga upp dem med.Ha en trevlig andra advent!
Kram från Malin

6 kommentarer:

 1. UUUUnderbara bilder som alltid här hos dig. Skänken är helt fantastiskt och du har pyntat den så fint. Småskrattade lite, känner igen det där när man pysslar med nåt och det bara skiter sig, fy farao så arg man kan bli, då är det inte nådigt på svordomarna, hahaha.

  Ha en fin lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja du, det är inte alltid det blir som man tänkt sig:)
  Blev dock väldigt fint med stjärnan på den vackra skänken.
  Mina hyacinter har redan blommat över så imorgon ska jag köpa nya:)

  Önskar dig en trevlig andra advent!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 3. Meeen så vackert! Va fint du gjort!!! :)
  Ha nu en riktigt trevlig andra advent! :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Lovely bilder Malin, jättefint pyntat trots svordomar! ;) tack igen för uppvaktning igår!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Å fina bilder Malin! Lite frustrerande med stjärnan kan ja tänka men snyggt å ha den där på skänken! Kul å ses i lördags! Kram

  SvaraRadera
 6. Å fina bilder Malin! Lite frustrerande med stjärnan kan ja tänka men snyggt å ha den där på skänken! Kul å ses i lördags! Kram

  SvaraRadera