lördag 7 april 2012

Påskharen kom med...

... feber.. 

Hilmer fick feber igår, fick nästan 40 grader på kvällen.. Han var helt utslagen stackarn. I morse var febern borta men nu i eftermiddag kom den smygande igen.. Vi får se om vi kan gå bort på det planerade knytkalaset ikväll, tur att det inte var vi som planerade påsk i år.


Hilmer fick detta kaninhus av porslin av sin farmor och farfar igår när vi var där och åt påskmat. De har köpt dessa till alla sina barnbarn. Tycker det är ett väldigt gulligt litet hus! I år var det tomt men till nästa är kanske han vill ha lite påskgodis (eller frukt!)  att mumsa på.


Hilmer fick även ett stooort ägg redan i förra veckan av min syster. Det innehöll en banan, en badbok och en slips som han hade på sig på dopet förra helgen, blev väldigt snyggt!

I torsdags kom vi iväg till Ikea och fick inhandlat stolarna till altanen. Det blev 8 stolar och ett sidohängt parasoll som inhandlades. Vi funderade på ett par vilstolar till balkongen men kunde inte bestämma oss så de struntade vi i..

Nu vill jag önska er alla en glad påsk, jag hoppas att ni har fått något bättre av påskharen än feber! =)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar