onsdag 4 april 2012

Påskris

Nu var årets påskris klätt, det innehåller vita fjädrar samt bruna och vita fåglar. Har sett på många bloggar att man målat fina små ägg själv och hängt i riset, kanske vore något till nästa år! Då kanske man ska våga sig på någon mer färg än vit, brun och beige.. =)

Jag tycker påsk är en bra högtid då den är så kravlös. Sen är det ju inte fel med god mat, mycket godis, extra ledigt (för de som jobbar) samt en stundande vår! 


Denna vecka har vi haft mycket inbokat.. Hittills har vi hunnit med; besök hos arbetskamrat och hennes tvillingar, promenad med en vän här i samhället, träff med föräldragrupp, avslutning på fotokurs, bvc träff om säkerhet, besiktning av bil, påskpyntat, tvättat och städat. Imorgon blir babysim och sedan kanske en tur till Ikea.. Även om det mestadels är roliga saker vi har åkt iväg på hoppas jag ändå att nästa vecka blir lite lugnare då jag ändå gillar att ha dagar när inget är planerat och man kan skrota runt hemma. Det är ju också bra  även för barn att bara få vara hemma ibland och få lite lugn och ro, lite egentid med varandra helt enkelt! 

Ha det gott och sköt om er!


2 kommentarer:

  1. Håller verkligen med om att det är viktigt att ha lugna oplanerade dagar då man mest gör ingenting. Barnen behöver det minst lika mycket som vi vuxna.
    Ha en skön och lugn påsk,
    kram Mia

    SvaraRadera
  2. Så fint påskris Malin! Hoppas nästa vecka blir lugnare, för både dig och mig! Ses imorgon. Kram!

    SvaraRadera