tisdag 10 april 2012

Taaadaaa!!!

Kommer ni ihåg att jag visade vår toalett på nedervåningen nyss? Då var allt klart förutom kommodsdörrarna... Taaadaaaaaa, nu är det klart!! Svärfar fick hem dörrarna och vips så var de vita, sånt gillar vi! Har även bytt knoppar. Vad skönt det känns att det nu är helt klart, annars brukar det ju alltid vara någon liten detalj som ligger och släpar.. Eller är det bara hos oss det blir så??!

Knoppar från House Doctor, inhandlade på Almas Hus i Vara.

Vita fina dörrar!
Före..
Påskafton gick av stapeln som planerat även om Hilmer hade kvar lite feber. Vi gick till knytkalaset lite senare på kvällen och han somnade ganska snart så då kunde vi sitta och äta i lugn och ro medan han sov. Kan även meddela att påskharen inte bara kom med feber utan också en lite tand!!

I veckan tänkte jag visa bilder från ovanvåningen, det blir allrummet och badrummet till att börja med.

På hemmafronten blir det som önskat en lugn vecka. Det ska ju regna hela veckan men jag hoppas ändå på lite promenader. I övrigt blir det lite kalas för Hilmers storkusin idag,  kanske babysång i Vara imorgon och babysim på torsdag om Hilmer är pigg och kry.


3 kommentarer:

 1. Jättemysigt badrum! Söta knoppar. Kram Knorkan

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Sötaste Hilmer med påskägget i tidigare inlägg! Fint det blev med de vita dörrarna på toa. Snygga knoppar också, vågar jag säga att jag har samma? ;) fast bara en, tänkt till ett skåp till just toa.. ;) Men den har legat i typ tre år nu så vi får väl se när den kommer upp.. Haha
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Å vilket sött innehåll av påskägget i tidigare inlägg! å en liten tand det är spännande när det börjar bli som en popcornsgryta i munnen! älskade barn!! fint du fick på toa!
  ha en fin dag!/ Emmelie

  SvaraRadera