tisdag 24 april 2012

Prinsens rum!

Som jag har skrivit tidigare så sover nu sonen i sitt egna rum om natten. Det saknas lite saker så som gardiner, nya blommor till fönstren samt en tallrikshylla som ska fungera som bokförvaring, men så här ser rummet ut just nu:

Välkommen in!

 Här är hans klädskåp, inköpt på Ikea. Skåpet var från början brunt men sambon har lagt på några lager vitfärg. Intill skåpet har Hilmer en mätsticka från Jabbadabbado som jag köpte till honom i julklapp.


Om man vänder huvudet åt vänster efter dörren ser man hans säng som står mot fondväggen. Ovanför sängen har han en hylla, perfekt att ställa saker på som han inte får handskas med själv..
Hilmers minsta body, storlek 44. Svårt att tänka att han har fått plats i denna..Postlådan och John Blund är doppresenter till Hilmer från våra vänner. Sänglampan är köpt på Ikea och nallen med vingar är från Bukowskis.

I doppresent fick han även två tavlor av Lena Lindahl, supersöta!

 


 Detta kort har jag tagit från dörröppningen. Ovanför den lilla soffan ska vi ha tallrikshyllan med böcker i.
  


  I soffan sitter hans stora nalle och en kanin. Nallen är en present till Hilmer från hans morbror och nallen är en present från våra grannar.


Lampa från Ullared, nalle från Greengate (även denna nalle är en present till honom från när han föddes).

Doptavla från Bettina Design. Har än inte hittat den rätta platsen för tavlan än så därför står den fortfarande på golvet.. Tycker den är väldigt fin och lekfull! 


Om ni undrar ifall han inte har några leksaker så kan jag säga att det har han; BIG TIME! I hans lekrum på nedervåningen är det fullt av färgglada plastprylar, saker som låter och tuggade böcker. De mesta av leksakerna är arvegods från kusinerna.

Idag skiner solen så i eftermiddag får vi nog gå en runda med vagnen. Kan även meddela att jag igår var och tränade för föra gången på typ ett år.. Var på Zumba, det var roligt, känns i höfterna och rumpan idag.. Ska försöka komma iväg till gymmet i alla fall någon dag i veckan.

Trevlig vecka på er alla!


2 kommentarer:

 1. Ljust och fräscht och så mycket fint.
  Doptavlan var riktigt härlig.
  En bra dag till dig.
  AC

  SvaraRadera
 2. Det blir superfint i hilmers rum! Ljust och härligt med plats för både mys och lek. :) kram !

  SvaraRadera